úterý 17. ledna 2012

EDWARD CULLEN

EDWARD CULLEN

Datum narození: 20.června 1901
Datum přeměny: r.1918
Věk: 17 let
Místo narození: Chicago,Illinois
Barva vlasů: Bronzová
Barva očí: Zlatá,černá
Práce: Střední škola
Koníčky: Sbírání aut,hra na klavír
Výška: 188 cm
Příčina přeměny: Carlisle Cullen
Auto: Volvo S60R,Motorka Ducati,Volvo C30,Vanquish Aston Martin V12,Volvo XC60
Celé jméno: Edward Anthony Masen Cullen
Schopnost: Čtenář myšlenek






























ŽIVOTOPIS

Edwardův lidský život v Chicagu byl velmi šťastný a klidný. Jeho rodiče byli přiměřeně bohatí, protože jeho otec byl úspěšný právník. Největším trápením v matčině životě byla skutečnost, že zuřila Světová válka a Edward byl pouze rok vzdálen od odvodu, který byl v srpnu 1918 snížen na věk 18 let.


Během září téhož roku udeřila chřipková epidemie, vyžádala si život obou Edwardových rodičů a málem také vzala jeho vlastní. Jeho ošetřujícím lékařem byl Carlisle Cullen, který ho zachránil tak, že jej přeměnil v upíra. Byla to Edwardova matka, kdo požádal Dr. Cullena, aby Edwarda zachránil. Vypadala jako že „ví“, že Carlisle by ho zvláštním způsobem mohl zachránit a poprosila ho, aby to udělal.


Od té doby, Edward vystupoval jako Carlisleův adoptivní syn nebo jako nejmladší bratr jeho manželky do té doby, než se jeho rodina rozrostla do své současné velikosti. Dvakrát studoval na lékařské fakultě, ale nevykonával ji v praxi. Miluje, když rychle řídí, a jako koníčka má sbírání aut.


Od roku 1927 až do roku 1931 měl Edward záchvat rebélie a na několik let sám od sebe opustil Carlislea a Esme. Usoudil, že může vysávat lidi, pokud byli skutečně ztělesněním zla. Využíval svou zvláštní schopnost, aby se vyvaroval nevinnému. Po nějakém čase už nedokázal „uniknout dluhu takového množství ukradnutých lidských životů, nehledě na to, jak omluvitelných“ a proto se vrátil ke Carlisleovi a Esme, kteří ho zpátky přivítali s otevřenou náručí.


Okolo roku 1936 se Edward se svou rodinou přestěhoval do Forks, kde narazili na Quileutské indiány, kteří měli schopnost se přeměnit ve vlkodlaky. Dohoda ujednala, že vlci nechají Cullenovi na pokoji po tak dlouho, dokud nekousnou žádného člověka a nebudou se zdržovat na Quileutské půdě. Cullenovi žili ve Forks po několik let, než se přestěhovali na jiná místa.


V roce 2003 se Cullenovi vrátili do Forks. 


FOTKY EDWARDA CULLENA
































































1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

je tak krásnej

Okomentovat